OVER THE BOX

O.J.C. The Box is een Stichting zonder winstoogmerk, een jongerencentrum in Hilvarenbeek waar periodiek verschillende culturele activiteiten plaatsvinden en bands en artiesten optreden.Het team van The box bestaat geheel uit vrijwilligers die op verschillende werkplekken hun functie uitoefenen.  The Box biedt een lokaal platform voor verschillende doelgroepen met een accent op jongeren, waarbij in een positieve omgeving aan culturele/muzikale activiteiten kan worden deelgenomen. Als Jongerencentrum stimuleren en begeleiden wij jongeren op het gebied van o.a. bedienen licht, geluid, artistieke (live) performances en technische kennis. Zo kunnen we vooral jonge mensen maar ook een bredere leeftijdsgroep aansporen om binnen deze sector zich te ontwikkelen.

The Box is een uniek platform waar we jong cultureel talent met gelijkgestemden in contact laten komen en waar zij hun performance kunnen laten zien aan lokaal publiek.

The Box, bringing people together!

HUISREGELS

Bij alle activiteiten die in jongerencentrum The Box plaatsvinden geldt dat er geen alcohol onder de 18 geschonken en genuttigd mag worden en dat roken alleen is toegestaan in de daarvoor aangewezen locaties.

Jongerencentrum The Box zal hier handhavend in optreden en kan overgaan tot ontzegging van de toegang tot het jongerencentrum.

Bezoek je een open inloop of evenement denk dan bij het weggaan aan de omwonenden van het jongerencentrum en houd het rustig.

VRIJWILLIGERS

The  Box wordt mede mogelijk gemaakt door alle fantastische vrijwilligers die op verschillende werkplekken hun functie uitoefenen. Van techniek tot bar, organisatie tot klussenteam en van bar tot flyers maken.

Lijkt jou het ook leuk om vrijwilliger te worden, neem dan contact op met ons doormiddel van de onderstaande informatie.

ARTIESTEN

Wil je komen optreden of wil je meer informatie over spelen in The Box Hilvarenbeek. Dan ben je hier op het juiste adres.

Bij interesse neem contact op met onze programmeur René Wouters. Dit kan per email maar voel je vrij om een belletje te plegen.

Contact ons

Kan Really Simple CAPTCHA plugin niet detecteren.

THE BOX WORDT GESPONSORD DOOR